DUYURULAR

ACİZ VE ZAVALLILARIN HADSİZLİĞİ. TÜM GÜNAHI POLİS’e YÜKLEMEK.

Başı Dara düştüğünde,

İlk Aklına gelip imdat polis diye feryat ederek düştüğü dardan kurtuluşu poliste bulan. yeri geldiğinde kendisi için can veren yaralanıp sakat kalan polislere ;
Bu gün, meydanlardaki malum olaylarda, Aç susuz, uykusuz, bitap düşmüş bir şekilde müdahale eden polislere, izan sız, edepsiz, Ahlak dışı sözlerle sataşanlara dır. sözüm.
eleştirileriniz de, biraz insaf edin. Polislerimiz de bu vatanın evladı.
Bu olaylar sürecinde kullandıkları araç, gereç velhasıl tüm techizatları evlerinden getirmediler.
Asıl Öfke; onları, Meydanlarda ki, Analarının, babalarının, kardeşlerinin de içinde bulunduğu halkın üzerine bu donanımla gönderen zihniyete iken, polise duyulan bu öfke, kin, nefret niye?
Acaba; işi mecrasından çıkararak, hedef saptırmak isteyenler mi var.
evet, bu müdahaleler sürecin de, fevri ve aşırı güç kullanan polislerimiz yok mu var. Ama bunu, genellleyerek tümüne mal etmek niye?

Gezi parkına milletin toplanmasında gerekçe,
Gezi parkı ile ilgili projeyi polis mi üretip uygulamaya geçireceğini ifade etti de,
Bu süreçte, polis hedef haline getirildi?
Bu olaylar münasebeti ile, karşı karşıya getirilen halkımız ve poliislerimizden yitip giden canlar sakat kalan kardeşlerimiz.
Bu olaylarda fevri ve kontrolsüz davranarak göz altına alınan vatandaşlarımız ile soruşturmalar sonucu meslekleri ile ilişkileri kesilen polislrimizin günahı ne?
Bu olayLarı, POLİS mi, başlattı?

Gezi parkında eylem yapan ve tüm yurtta bu eylemlere destek veren Halkımızın kendisine göre gerekçeleri olduğu gibi; Polis’lerimizinde bu olayların önlenmesi sürecinde, zaman zaman kontrolden çıkarak fevri davranışlar ile Aşırı güç kullanmasının haklı gerekçesi vardır.

Günlerce; Aç, susuz, yorgun göreve çıkartılan polislerimiz, tabi ki zaman zaman yetersiz kaldıkları durumlar da, kontrolden çıkabilirler. Bu insanın doğasında var.

Hal bu iken; Bu gün Polise gösterilen öfke niye. Yarın başın dara düşüp imdattt polis dediğinde, yine sana kalkan olacak seni koruma uğruna can verecek olan , POLİS’ten başkası olmayacak

Temşad Gnl. Bşk.

IP Adresiniz (18.218.155.139) kayıt edilmiştir.