DUYURULAR

21.dön.Ml.Vk.Sn Güler ASLAN Hanımefendiye Teskkür Msj.

Sayın Vekilim,
TEMŞAD Tüm Emniyet Teşkilatı mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileeri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin; Bir ortak dost ziyareti esnasında, Kendiside, Gazi olan değerli kardeşim, çalişma arkadaşım, Enver ÖZKIRANLAR ile sohbetinizde, faaliyetlerimiz ve maddi imkansızlıklarımıza, vakıf olduktan sonra, şahsen gösterdiğiniz duyarlılığa, ve bunu Gazetem Ege deki köşenizde, değerli okurlarınız ve kamu oyuyla paylaşarak’ta verdiğiniz desteğe, Tüm.Em.Teş. Vaz. Mal.ve Şehit Aileleri adına sonsuz teşekkür eder saygılar sunarım.

21.Dön.Ml.Vk.Sn.Güler ASLAN’ın gatezeegem’deki ‘TEMŞAD’yazısı için…..

Tüm emniyet teşkilatı mensupları vazife malulleri ve şehit aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği üyesi sorumlu sayman arkadaşım Enver Özkaranlar ile tesadüfen bir ziyarette karşılaştım. Genel Başkanları Nihat Gün. Dernek Konak İzmir’de çalışmalarını sürdürüyor. Ancak oldukça sorunları var. 90 aile üyeleri var, çocukları ile 250 kişiden sorumlular şehit, gazi çocuklarına burs vermek için uğraşıyorlar, okul açılışlarında çocuklara destek veriyorlar. Bulundukları binanın kira, stopaj, elektrik, su, telefon masrafları ağır geliyor. Değerli Konak Belediye Başkanımız Hakan Tartan’ın bilgileri dahilinde olduğu için desteklerini bekliyor.

Yönetim Kurulu olarak Devlet Bakanı Fatma Şahin ve CHP Genel Başkan Yrd. Süheyl Batum’u ziyaret etmişler. Uzun süredir sürümcemede kalan ‘şehit aileleri ve gazilerin haklarını iyileştirme kanun teklifinin bir an önce meclisten çıkması tek dilekleri.
Çalışmalarında İzmirli bürokratların, işadamlarının maddi manevi desteklerine ihtiyaçları olduğunu belirttiler. Çalışmalarında başarılar dilerim..

(Kaynak : http://www.gazetemege.com)

IP Adresiniz (3.144.96.66) kayıt edilmiştir.