DUYURULAR

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER AĞLIYOR

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep GÜVEN, ‘‘Dağda ölen teröriste ağlıyamıyorsanız insan değilsiniz’’ demiş bunun üzerine bir takım yalaka, satılmış basında, emniyet müdürü ezber bozdu, yürekli bir açıklama yaptı diye manşetler atmış,

Evet,Sayın Müdür gerçekten ezberi bozdu;

Hergün için için ağlayan tüm Şehit Aileleri ve Gaziler bugün hıçkıra hıçkıra ağlıyor ,tabi Diyarbakır Emniyet Müdürünün ifade ettiği, DAĞDA ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERE değil.

Bu VATAN, MİLLETuğruna kendisini dul, çocuklarını yetim, Ana Babasına acıların enbüyüğünü yaşatarak, henüz hayatlarının baharında hayata veda eden ŞEHİTLERİ’nin ardından ağlıyor.

Sayın Emniyet Müdürü açıklamalarının maksadı bu idi ise tebrikler, BAŞARDIN, EVET! Bu gün tüm Şehit Ailelerini ve Gazileri ağlattın ,sen o koltukta oturmaya devam ettiğin sürece de ağlayacaklar.

Sayın Müdür, bizler vatanını sevmenin bu uğurda Devletimize ve Kanunlara saygılı Milletimize hizmet etmenin gerekirse bu yolda can vermenin büyük bir değer olduğu inancıyla yaşarken,
evet sen ezberleri bozdun bu duygularımızın değil, dağa çıkmanın, devlete isyan etmenin ve milletin canına kasdetmenin daha değerli bir davranış olduğunu ifade ettin. Tabi senin gibi düşünenlerde hemen peşine takılarak övgü dolu sözlerle seni desteklediler.

Sayın Müdür,şimdi bir yiğitlik daha yap sana bu cesareti verenleri, arkanda duranlarıda! açıklaki; Bu millet gerçekleri görsün ”GERÇEK DEĞERLERİNİ” öğrensin safını belirliyerek, yalanların, dolanların arkasından gitmesin….

Nihat GÜN
Temşad Gnl.Başkanı

IP Adresiniz (54.36.149.243) kayıt edilmiştir.