DUYURULAR

POLİS NE İSTİYOR? EMPATİ YAPALIM HAKSIZMI.?

POLİSLERİMİZ,

ÇALIŞMA SAATLERİNİN AĞIRLIĞINDAN,
ÜÇRETLERİNİN AZLIĞINDAN,
NÖBET MAHALLERİNDEKİ KULÜBELERİN GÜVENSİZLİĞİ Gibi birçok haklı konuda,

Bu güne kada, bir çok kere müracaat ve talepleri gerekli ilgiyi görmediği için çözüm olarak gördükleri,
SENDİKAL HAKLARINI KULLANMAK İÇİN GİRİŞİMDE BULUNMUŞLAR!
KARŞILARINA, Sayın EMNİYET GENEL MÜDÜRÜNÜN, Polisin SENDİKA Kuramayacağı, üye olamayacağı GENELGESİ çıkmış. Bugün ki basın haberlerinde ise, bu oluşumun başka ifadelerle engellenmeye çalışıldığı ifade edilmektedir.

Tabi Sayın EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ, Birey olarak karşı olmasa da, temsil ettiği MAKAM olarak, bu oluşuma karşı çıkmakta SORUMLULUĞU gereği haklıdır.
ANCAK!
Sayın Genel Müdür, başında olduğu teşkilat mensuplarının hangi şartlarda ve ne ücret mukabilinde görev yaptığını, Terör militanlarının saldırılarında ilk kaybın verildiği, nöbet mahallerinin de, ne nispet te güvensiz olduğunu mutlaka bilmektedir.
HAL bu iken yine bulunduğu makamın SORUMLULUĞU ve VEBALİ gereği, Personelinin HAKLI feryadına kulak verip, Nöbet mahallerinin güvenli hale getirilmesini sağlayarak o mahallerde nöbet tutan personelinin nöbet sürecinde, ölüp, ölüp dirilmesini önleyemez mi
.
Yine çalışma saatlerinin insana yakışır biçimde ayarlanmasını ve ücretlerinin iyileştirilmesi istikametinde girişimde bulunamazmı.
POLİSİN bu talepleri;

PKK militanlarının, yakınlarının ve yandaşlarının. Oturma eylemleri, kamuya ve halka ait mahallere Molotof kokteyli atarak yakıp yıkarak, yine bu günlerde olduğu gibi açlık grevleri düzenleyerek talep ettikleri hakların yanında daha insani ve masum istekler değilmidir.

Polis,Bu zihniyetteki yöneticilerin yönetiminde ve bu psikoloji ile bu millete vereceği hizmette ne nisbette başarılı olur. Saygılar.

NİHAT GÜN
TEMŞAD GNL BAŞKANI

IP Adresiniz (17.241.227.48) kayıt edilmiştir.