DUYURULAR

Derneğimiz sitesine giren siz değerli gönül dostlarımız…

Derneğimiz sitesine giren siz değerli gönül dostlarımız…
Bu dernek oturan,bağış toplayan,eşya,kalem bardak satan veya dolaşan bir dernek olmayıp gönüllülük esasına göre şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine ve gazilerimize sahip çıkmak onlara yaraşır bir şekilde hareket etmektedir. Sosyal ve toplumsal faaliyetlerle derneğimiz, şehit eşlerine gezilerle, izmirli sanatçılarımızın katılımlarıyla resim sergileri, Pamukkale,Çanakkale gibi çeşitli il ve ilçelerde termal tesislere gezilerle, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli 5 yıldızlı otellerde tüm şehit eşlerimiz ve gazilerimizi misafir ediyoruz projesi ile rehabilite olmaları açısından ağırlanmışlardır.

Dünya Taş CEO’su Sayın Önder ÖZTUNALI başkanlığında ,TURKUAZ’IN ÇOCUKLARI PROJESİ kapsamında Şehitlerimizin evlatlarına yalnız olmadıklarını hissettirmek adına eğitim bursları sağlanmıştır.İlimiz harici Bursa,Burdur,Antalya,Kırklareli ve Amasya illerinden İl Emniyet sosyal hizmetler şube müdürlükleri kanalı ile ulaşarak bu projeye dahil edilmişlerdir.Bu projede 32 evladımızla birlikte,İzmir Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Başkanı Sayın Erdinç SADIÇ ile gazi çocuklarımızdan ve bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi meslektaş çocuklarımızdan 10’u ve İzmir Polis Emeklileri Bayraklı Şube Derneği Başkanı Sayın Mehmet BEKTUR ile 4 evladımıza Eğitim bursları sağlanmıştır.

Bu çalışmalarımız hız kesmeden gönüllülük esasına göre devam etmektedir. Derneğimizi temsilen İzmir Valimiz,İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile koordineli okullarımızda Şehitlik ve Gazilik üzerine konferanslarımızla birlikte, yine yüksek katılımlarla Bilişim Suçları ile Narkotik ve uyuşturucu kullanımı ve zararları üzerine paneller düzenlenmiş,bu çalışmalarımızda halen devam etmektedir.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hüseyin AŞKIN himayesinde ilimiz ve ilçelerinde şehitlerimizin ölüm yıldönümlerinde bulundukları mahalde mevlütler okunarak lokma dağıtılmaktadır. Derneğimizce aylardır hazırlığını yaptığımız ,ilimizde bulunan şehit eşlerinin ve evlatlarımızın faydalanabileceği bayanların bir araya gelerek çeşitli aktiviteleri yapabilecekleri bir sosyal tesis kazandırmak ve bu tesiste gönüllü psikologlar ve doktorlarımızla rehabilite -psikolojik destekler sağlanarak hayata bağlanmalarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.

Ülkemizde bir ilk olacak bu çabalarımızla eşler ve çocuklarımıza kalıcı bir yer temin edilmesi hususunda siz değerli gönüldaşlarımızdan DESTEK ve ÖNERİLERİNİZİ saygılarımızla arz ediyorum.
Genel Başkan Sedat Selim ÖZTÜRK .

IP Adresiniz (52.70.240.171) kayıt edilmiştir.