DUYURULAR

18 MART 2014 AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ.

Bu Aziz Milletin, Harp tarihine altın harflerle yazılmış bir kahramanlık destanı Çanakkale Deniz zaferinin,
18 mart 2014 tarihi itibari ile, 99 ncu yıl dönümünü idrak ediyoruz.
Aziz milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlıklardan biridir.
Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin vatanını ve mevcudiyetini canı pahasına nasıl savunacağını göstermesi bakımından insanlık tarihi için de ibret alınması gereken bir hadisedir. Aziz milletimizin ortaya koyduğu bu ira’de,neticesinde; Yeni bir tarih yazılmıştır.
“Uğrunda büyük bedeller ödenen Aziz Vatanımızın Mevcudiyeti ve Göklerde Hür bir şekilde Dalgalanan Şanlı Al Bayrağımız, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin bizlere bıraktıkları kutsal bir emanetidir. Canları pahasına mücadele ederek bu toprakları vatan yapan isimli-isimsiz bütün kahramanlarımız ebedi varlığımızın teminatı olmuşlardır.

Tarihe altın harflerle kazınan bu kahramanlık destanlarının asıl sahipleri hiç şüphe yok ki, Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizdir. Yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle yediden yetmişe tek bir yürek ve tek bir vücut olan ecdadımızın bize armağan ettiği bu şanlı zaferi her yıl yeniden idrak ederek anmak ve üstün cesaret, feragat ve kahramanlıkları ile Tüm Dünya Milletlerine, örnek olan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha yâd etmek hepimizin asli görevidir.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 99. yıldönümü vesilesiyle, bize böyle bir zaferin gururunu yaşatan başta devletimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, mukaddes vatanımızın korunması ve milletleri millet yapan değerler için mücadele eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize milletçe şükranlarımızı sunuyoruz.

Nihat Gün
Temşad Gnl.Bşk.

IP Adresiniz (23.22.35.162) kayıt edilmiştir.